Gå til indhold

Hjortshøj

Afdeling 482-0

Hjortshøj

  • Hjortshøj Møllevej 150 - 188 8530 Hjortshøj

Beskrivelse

Denne afdeling er overflyttet til udlejningsportalen www.aarhusbolig.dk.

Fra den 1. juni 2016 er Lejerbo indgået i et samarbejde med AARHUSbolig. Det betyder, at du fremover skal stå på venteliste i AARHUSbolig, hvis du ønsker at bo i en af Lejerbos afdelinger i Aarhus.

For dig betyder det, at du kan nøjes med at stå på venteliste ét sted fremover, hvis du vil bo i Aarhus og omegn.

Afdelingen ligger i Hjortshøj ca. 14 km. nordøst for Århus C. Der er gode bus- og togforbindelser. Afdelingen er en del af det sociale og økologiske eksperiment kaldet "Andelssamfundet i Hjortshøj" (AiH), der omfatter 250 personer.

Afdelingen består af økologiske boliger og er opført i 1995-96. Byggeriet er baseret på specielle konstruktions- og materialevalg, bl.a. ubrændte sten som lejlighedsskel, facader beklædt med thuja-træ, vinduer med lavenergiglas, solstue, fælles flisfyr, opsamling af regnvand til genbrug i vaskeriet. Der er fælleshus med vaskeri samt legepladser.

Boligerne på 86 og 99 m2 er i 2 plan, resten i 1 plan. Der er ikke elevator. I boligerne er der åbne hylder i køkkenet, el-komfur med ovn og emhætte. Der er ingen køleskab eller faste klædeskabe. Til hver bolig hører der solstue og have. Der er meget lydt i boligerne. Der betales a´conto varme til Lejerbo. Fællesantenneudgifter afregnes direkte til leverandør.

Det er tilladt at have én kat pr. husstand. Alle katte skal være neutraliserede, inden de må løbe frit omkring. Det er ikke tilladt at holde hund.

Beboerne varetager i fællesskab nogle af varmemesteropgaverne. Kommende lejere skal derfor være indstillet på, at indgå i løsningen af disse opgaver f.eks. vedligeholdelse af de fælles grønne arealer. For at holde udgifterne til huslejen nede og fremme fællesskabet står beboeren ligeledes for en del af den udvendige vedligeholdelse af bygningerne. Det sker på årlige arbejdsdage. Beboerdemokratiet holdes i hævd ved, udover det årlige afdelingsmøde, at holde månedsmøder.

Der er mange spændende aktivitetstilbud med de øvrige beboere i Andelssamfundet i Hjortshøj, f.eks. er der årstidsfester, grøntssagsdyrkning på andele, en mark med køer og geder samt fællesspisning.


Ventetid
Århus Kommune får tildelt hver 4. ledige bolig - tlf. 89 40 20 00
  1. Vedligeholdelse af have påhviler lejer. Manglende vedligeholdelse af haven kan efter omstændighederne betragtes som misligholdelse af lejeaftalen.
  2. Der forefindes ikke køleskab i lejemålet.
  3. Afdelingen er en del af det sociale og økologiske eksperiment "Andelssamfundet i Hjortshøj", der omfatter 250 personer.
  4. Beboerne varetager i fællesskab den udvendige vedligeholdelse og kommende beboere skal derfor være indstillet på at indgå i løsninge n af disse opgaver. Der er mange fællesaktiviteter, f.eks. fællesspisning og andelsgrøntsagsordning.
  5. Det er tilladt at have én kat pr. husstand. Alle katte skal være neutraliserede, inden de må gå frit omkring. Det er ikke tilladt at holde hund.
  6. Ved denne kontrakts underskrift gives der samtidig samtykke til, at vi registrerer, opbevarer og benytter det af dig/jer oplyste cpr -nummer. Cpr-nummer benyttes til identifikation, eventuel elektronisk ind- og udbetaling til NemKonto og Betalingsservice, samt til elektronisk kommunikation som f.eks. e-Boks.
  7. Udvendige- eller indvendige specialarbejder som f.eks. udestue, træterrasse, carport<(>,<)> hems og lign. kan risikere at blive fjernet i forbindelse med fraflytningen. Der kan også være indsat opvaskemaskine eller andre installationsgenstande, som ikke er en del af lejemålet. Hvis du ved fremvisning af lejemålet ser arbejder som ovenstående, der har betydning for om lejemålet er aktuelt for dig eller ej, bedes du kontakte Lejerbo for at høre om arbejdet består ved din overtagelse af lejemålet
  • Familiebolig: Tæt / Lav Bebyggelse

Familiebolig

Type Antal Areal i m² Husleje Indskud Ventetid
2 vær. 8 62-66 4.598-4.891 11.800-12.600 8 år - 12 år
3 vær. 8 80-86 5.794-6.233 15.400-16.500 8 år - 12 år
4 vær. 4 100 6.968 19.100 8 år - 12 år

Ejendomskontor
Ejendomskontor Aarhus
Risdalsvej 67
8260  Viby J
Tlf. 30845986
afdeling.070-0@net.lejerbo.dk
Region
Regionskontor Aalborg
Østre Havnepromenade 10
9000 Aalborg
Tlf. 70121310
aalborg@lejerbo.dk
Genveje
Lejerbo, Århus
Lejerbo